Ličilački pribor i brusni materijali

Ličilački pribor i brusni materijali

Ličilački pribor Ličilački pribor

Firma Spectrum veliku brigu polaže i na odabir ličilačkog pribora i alata, pa pored pribora (kistova, valjaka, ručki za valjak, kadica, držača brusnog papira, krep i ostalih zaštitnih traka, najlon i folija za zaštitu, gletera, teleskopskih štapova, skalpela i ostalog pribora za bojanje, gletanje i lakiranje.) U ličilačkom priboru imamo i proizvođače (Purdy, Schabert, Fries...). Naši djelatnici vrlo dobro poznaju ličilački pribor i alat koji imamo u ponudi te znanjem i iskustvom znaju preporučiti koji alat i pribor se primjenjuje na kojem poslu.

Brusni materijali SIA, 3M, Mirka, Sait, također su sastavni dio našeg asortimana od brusnih materijala u rolama širina 115, za parketare 205, te širine od 610, beskonačne trake za brusilice, zatim brusni papiri (3M, Mirka, Sait) i brusne mrežice (SIA, Mirka) za ekscentrične brusilice raznih veličina i dimenzija, brusne spužve u roli i u komadu, scotch brite, te razni fiber i lamelarni diskovi, posebni brusni diskovi i mrežice za parketarske brusilice.

Za poliranje stakloplastike brodskih i auto lakova u ponudi imamo diskove, spužve i kožice za poliranje raznih dimenzija i izbor raznih politura za različite zahtjeve.