O nama

Spectrum Zadar Spectrum Zadar

Tvrtka Spectrum je osnovana u Zadru 1989 godine kao prva privatna specijalizirana trgovina boja, lakova i autolakova. U početku s dva uposlenika i na lokaciji Kraljice mira 3 na Stanovima na 130 m2, u prodaji je bila roba široke potrošnje tj. lazure, sintetski lakovi i temelji za metal i drvo, uljene boje za brodove, pribor za bojanje te autolakovi Sikkens.

Usprkos domovinskom ratu, širila se i dalje ponuda pa je u prodaju uveden i Standox autolak, te Herbrts (kao industrijski program) i Mobihel autolakovi, Hempel i Veneziani yachting program. Bili smo i uvoznici SPF i IVAT autoreparaturnog programa, zaštitnih i brusnih papira razrjeđivača i ostalih roba za autoreparaturu i široku potrošnju kod boja i lakova.

Nakon rata uvozimo i među prvima u Hrvatskoj kompjutersku mješalicu boja i lakova Rosetti za zidove, fasade, metal drvo, plastiku i dekorativne tehnike, koja je zacrtala put našoj firmi kao jednoj od najnaprednijih i najstručnijih u našoj branši.

Našu kvalitetu su prepoznali kako naši kupci tako i naši dobavljači koji u nama prepoznaju pouzdanog partnera pa tako postajemo županijski distributeri niza proizvodnih programa od njemačke tvrtke Caparol pa do yachting programa Veneziani, brusne papire SIA.

Razvijali smo se i napredujemo u pravom smjeru, što potvrđuju naši dosadašnji rezultati, a to je biti i ostati lider u maloprodaji i veleprodaji boja, lakova, autolakova, smola, ljepila, plemenitih žbuka, alata i pribora za bojanje u regiji zadarske županije.

Isto tako naš glavni adut je stručnost i kvaliteta usluge prodaje našeg asortimana. Od naših uposlenika tražimo visoke standarde u tehničkoj učenosti i uslužnosti. Itekako smo svjesni da je zadovoljan kupac najbolja reklama, a to jedino možemo postići samo predanim i stručnim radom.

Od 26.08.2006 poslujemo na novoj adresi, ulici Svete Marije 12 u Zadru u reprezentativnom prostoru i objektu, jednom od najvećih i kako mnogi kažu najljepših trgovina boja i lakova u Hrvatskoj, na 1.200 m2, u kojem su trgovina, skladište i uredski prostori. Novi prostor je kruna našeg dosadašnjeg rada i napora da našim kupcima približimo naše znanje, iskustvo i asortiman roba koje imamo u našoj ponudi. U sklopu našeg centra nalazi se i caffe bar te osiguran parking za 50 automobila.

GDJE SE NALAZI SPECTRUM TRGOVINA?