Yachting program

Yachting program

Yachting program Yachting program

Od yachting programa držimo u ponudi Merlin, Hempel, Veneziani, International, 3M politure i sredstva za održavanje stakloplastičnih plovila, Epifanes bezbojne lakove, Sika i Simson ljepila i brtvila u brodogradnji, Star Brite politure i sredstva za održavanje plovila, i Shurhold sredstva za održavanje plovila.

U Veneziani programu valja istaknuti vrlo poznati proizvod, Aquastop antiosmoski premaz za podvodne djelove broda, zatim Gel Gloss završni 2 komponentni premaz za površine od stakloplastike te ostale materijale za njegu i održavanje drvenih, plastičnih i metalnih brodica i yahti.

Dugogodišnji smo partner i tvrtke Hempel čiji program pokrivamo u cjelosti, od poznatih antifoulinga tj. premaza za podvodni dio broda pa do završnih premaza za plastiku Poly enamel i Ocean Gloss isto tako i podvodne premaze Mille NCT i Hard racing, zatim politure, bezbojne lakove jedno dvokomponentne, te ostala sredstva za održavanje i njegu brodova.

Hempelove proizvode pokrivamo i u asortimanu industrijskih premaza tj. zaštitne premaze za metalne, drvene i plastične brodove, a naši najčešći kupci navedenih premaza su vlasnici ribarskih i trgovačkih brodova.