Spectrum logo
Boje i lakovi

Boje i lakovi

Bojanje može značajno promijeniti izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora , i to na vrlo jednostavan način da jednostavan i običan prostor pretvori u nešto posebno.

Vi u našoj trgovini možete izabrati iz kolekcije ton karata više od 2 milijuna nijansi kojima raspolaže najnovija tehnologija toniranja boja Caparol ColorExpress .

U našem asortimanu boja i lakova nalaze se svi poznati proizvođači boja za zidne unutarnje i fasadne površine (Caparol, Jub,Chromos…). Tu je Caparol miješalica za zidne, fasadne boje, završne fasadne žbuke, alkidne i vodene boje, lakove i lazure, vodene i epoxidne boje za podove i sve to u bezbroj nijansi i sve to na skladištu odmah.

Alkidnih završnih i temeljnih lakova (Caparol, Hempel, Luxal, Helios), brodskih boja i lakova ( Hempel, Veneziani, International,Awlgrip,Epifanes …), brtvila i ljepila širokih primjena namjena u brodogradnji i nautici (Simson ,Sika ). Lazure za drvo na uljnoj i vodenoj osnovi (Belinka, Caparol), lakova za parkete Chromoden (2 komponentni poliuretanski i 2 komponentnih na bazi vode) i Caparol (vodeni parket lak), Renner boje, lakovi, lazure, bajcevi, temeljne i završne vodene i poliuretanske boje za stolare Boje za fasadne i unutarnje zidove zidove i podove, boje za pločice i kade (Saratoga), specijalne boje za metalne ograde Hammerite, Alkyton ,Hempel, mase za fugiranje pločica (Henkel –vodonepropusne), pur pjene (TKK,Texo) pištoljske, 2 komp., specijalne i obične), čistači za silikone i , specijalna brtvila i ljepila u građevinarstvu i silikoni svih vrsta i nijansi (Simson,Sika,Henkel,Tkk), hidroizolacije (Sika), boje u prahu (Sika), dekorativne boje za unutarnje i vanjske zidove, ukrasne lajsne – bordure za zidove i stropove za interijere i exterijere.