Spectrum logo
Unutarnje boje

Unutarnje boje

Veliki dio svoga života boravimo u unutarnjim prostorima (prema nekim istraživanjima i do 80% - dakle oko 19 sati dnevno), a utjecaj tog "života unutra" na naše zdravlje je velik. Upravo stoga u stambenom i poslovnom okruženju trebamo obratiti pažnju na zdravu klimu u kojoj boravimo, uz maksimalno moguće izbjegavanje štetnih tvari u zraku, a svi Caparol proizvodi ove namjene imaju odgovarajuće certifikate i zadovoljavaju najviše standarde.

Osim toga, svaka boja ima svoj individualan izgled i djelovanje, koje opet ovisi i o načinu nanošenja, intenzitetu, kvantiteti prostoru u kojem se ta boja nalazi. Isto tako, važno je također, da se izabrana nijansa može uvijek točno reproducirati, no koju god nijansu izabrali, pred nijansirane boje stavljajte uvijek najviše zahtjeve u pogledu kvalitete. Tako ćete biti sigurni, da nijansa koju želite također i zablista željenim rezultatom.

Sve disperzivne unutarnje boje iz standardnog Caparol asortimana nose oznaku kvalitete E.L.F. – imaju smanjenu emisiju štetnih sastojaka i ne sadrže otapala. Kod sušenja ovih proizvoda u zrak se u prostoru praktički prenosi samo voda. Unutarnje boje iz standardnog Caparol asortimana općenito ne sadrže omekšivače i višestruko se kontroliraju. Patentirana ekološka boja iz snova Sensitiv iz Caparola se proizvodi bez konzervansa i kao takva prikladna je za alergične osobe.

Indeko-plus – već desetke godina najprodavanija Caparolova boja

Malerit E.L.F – unutarnja boja bez otapala i štetnih sastojaka

Caparol Sensitiv - provjerena sigurnost

Indeko-plus

Indeko-plus

Već 25 godina najprodavanija Caparolova boja
Malerit E.L.F

Malerit E.L.F

Unutarnja boja bez otapala i štetnih sastojaka
Caparol Sensitiv

Caparol Sensitiv

Provjerena sigurnost