Spectrum logo
Yachting program

Yachting program

Od yachting programa u ponudi imamo proizvode Hempel, Veneziani, International, Marlin, Awlgrip, zatim 3M i Farecla politure i sredstva za održavanje stakloplastičnih plovila, Epifanes bezbojne lakove, Sika i Simson ljepila i brtvila u brodogradnji, Star Brite kozmetika za održavanje plovila , i deckmate Shurhold sredstva i alati za održavanje plovila .

U Veneziani programu valja istaknuti vrlo poznat proizvod, Aquastop antiosmoski premaz za podvodne dijelove broda, zatim Gel Gloss završni 2 komponentni premaz za površine od stakloplastike te ostale materijale za njegu i održavanje drvenih, plastičnih i metalnih brodica i jahti.

Dugogodišnji smo partner i tvrtke Hempel čiji program pokrivamo u cijelosti, od poznatih antifoulinga tj. premaza za podvodni dio broda pa do završnih premaza za plastiku Poly enamel isto tako i podvodne premaze Mille NCT i Hard Racing, zatim politure, bezbojne lakove jedno i dvokomponentne, te ostala sredstva za održavanje i njegu brodova.

Nudimo Hempel Marine proizvode , premaze za metalne, drvene i plastične brodove, a naši najčešći kupci navedenih premaza su vlasnici ribarskih ,turističkih i trgovačkih brodova. Isto tako u ponudi imamo i Hempel premaze za široku primjenu u industriji, građevinarstvu, antikorozivnoj zaštiti .